top of page

Nyt medie: Impact Insider er i luften

Efter grundig forberedelse blev Danmark i denne uge et medie rigere. Vi er stolte over at samarbejde med Impact Insider.

Screenshot af Impact Insiders forside.

Bag Impact Insider står Carsten Terp, der er tidligere redaktør på Altinget Civilsamfund.

Mediet skal – med egne ord – hjælpe NGO’er, virksomheder, fonde, investorer og offentlige institutioner, så deres sociale indsats gør en positiv og målbar forskel i menneskers liv”.

“Fordi vi i Danmark og globalt står konfronteret med nogle enorme problemer – klimakrisen, migration og ulighed for eksempel – som et hav af små og store aktører arbejder på at løse. Alle de her aktører – den enkelte kommune, interesseorganisationen, virksomheden, investoren – har ét helt grundlæggende behov til fælles: At finde ud af, hvordan de bedst gør gavn på deres område.” - Carsten Terp om hvorfor han har startet Impact Insider

Samarbejdet

Vi har i længere tid været med i forløbet med at udviklet mediet, og foruden at have sparret med redaktøren, varetager vi salget af Impact Insider, der også kører på vores platform til medier og udgivere.


Det betyder, at Carsten roligt kan fokusere på at skabe det bedste journalistik, så sørger vi for, at website, medlemssystem, nyhedsbrev og CRM-systemet snakker sammen.

Han styrer suverænt hvilket indhold, der skal kræve abonnement – og sågar hvor i den enkelte artikel, abonnementsmuren skal placeres. Det giver ham også nogle interessante muligheder på sigt, såsom nyhedsbreve, der kun bliver sendt til abonnenter.

Derudover sikrer et privacy-venligt datasetup, som vi bygger indholdsanalyser og anbefalinger oven på, at vi nemt kan sparre på strategien og udviklingen af mediet.


Samtidig har Carsten haft nogle ønsker til opsætningen, som vi har implementeret – og som kan komme de andre kunder på vores platform til gode nu.


Vi er meget stolte over at være en del af Impact Insider og glæder os til det videre samarbejde.


Vil du høre mere?

Skriv til os på platform@willmore.dk eller ring på +45 71 96 96 84

Comments


bottom of page