top of page

Løft indholdet med AI

Nu afholder Willmore et gratis morgenmøde om AI, der forandrer både store og små medier. Kom og bliv inspireret, stil spørgsmål og netværk.


Kunstig intelligens er ikke længere fremtidssnak. Ude i det danske medielandskab bliver større AI-projekter lanceret, mens journalister og kommunikatører leger med de nyeste AI-programmer inde på redaktionerne.


Men blandt alverdens muligheder følger bekymringer og udfordringer:

  • Hvordan kan AI bidrage til at skabe bedre indhold og øge effektiviteten?

  • Hvilke programmer passer til hvilke formater?

  • Hvordan kommer man i gang med at arbejde med AI?

  • Og hvad er der egentlig af etiske og moralske udfordringer?

Nu sætter Willmore fokus på AI i din dagligdag, hvor du møder en praktiker og teoretiker, der kan inspirere dit arbejde med AI.


Tirsdag d. 26. september fra kl. 09:00 til 10:30 kan du møde:


Camilla Arnsberg

Kommunikationskonsulent og fagbladsredaktør

Siden sommeren 2022 har Camilla Arnsberg arbejdet med AI på fagbladet Radiografen. I dag er det en fast del af fagbladet og bruges også til SoMe, web og markedsføring. Hendes største læring er, at det er vigtigt at anvende AI på en etisk og visuelt konsistent måde, der er skræddersyet til organisationen, og at det er en reel færdighed at kunne prompte. Nu deler hun ud af konkrete dos and don'ts.
Peder Hammerskov

Adjunkt, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Peder Hammerskov er stifter af 'Netværk for kunstig intelligens i dansk journalistik’, hvilket giver ham et unikt indblik i, hvad der rør sig i den danske mediebranche. Han deler ud af inspiration fra medier og organisationer, og så sætter han spot på, hvordan journalister og kommunikationsfolk helt konkret kan bruge AI i deres dagligdag.Tidspunkt: Tirsdag d. 26. september fra klokken 09:00 – 10:30

Sted: Willmore, Ryesgade 106A, 2. th, 2100 København Ø

Pris: Gratis, tilmelding påkrævet.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page